Til forsiden

Visitkort på sjælland

”Vis mig dit visitkort og jeg skal sige dig hvem du er. Ikke hvad du hedder …
men hvem du er!”.

Visitkort i alle formater og omfang, på sjælland Visitkortet indeholder langt mere end den skrevne information. Visitkortet, dets kvalitet og udseende fortæller alt om ejeren eller virksomheden bag. Ligesom brevpapiret er visitkortet en del af en virksomheds ansigt udadtil – og er ofte den første tilgang til en evt. kunde. Derfor skal man aldrig undervurdere vigtigheden af et visitkortet.

 

CJGrafik producerer visitkort i både traditionel offset samt som digitalprint og i både store og små oplag. Især ved anvendelse af specialfarver kan det være en fordel at fortrykke et oplag, som vi opbevarer og når tid og behov melder sig tiltrykkes med personlige data.

 

  • Visitkort, enkelte eller dobbelte med 4-farve tryk eller Pantone specialfarver
  • Visitkort med lak eller kachering, med ståltryk eller blindpræg
  • Visitkort med partiel lakering eller andre lakeffekter, eller med sølv- eller guldfolie
  • Visitkort på et hav af spændende og utraditionelle papirkvaliteter

 

Visitkort Online

Mange af vores kunder med hyppige nyansættelser har set fordelen i, selv at kunne indtaste de nye visitkorts oplysninger og sætte produktion i gang. Til dem tilbyder vi en Online-løsning på vores hjemmeside.


Visitkort med lak eller kachering på sjælland

 

Vi opbygger visitkortskabelonen og indkoder adgang til de variable data. Kunden får straks efter indtastning af de personlige oplysninger en elektronisk korrektur som skal godkendes. Senest 5 arbejdsdage herefter har kunden de færdige visitkort.

 

Visitkortene har kreditkortformat (85,7x55 mm) og p.t. tilbyder vi 8 forskellige papirkvaliteter på Online-løsningen.


CJ Grafik ApS

 

Adresse: Theilgaards Torv 7
4600 Køge

Telefon: 70 112 111

E-mail: info@cjgrafik.dk

 

 

 

 

 

 

Visitkort on-line

Allerede nu kan du rette, genbestille og sende dine visitkort til tryk via vores "Visitkort On-Line" Det eneste det kræver, er et login, som du får ved henvendelse til os. Klik her for at komme til Visitkort On-Line.

Web-ordre

Benyt vores lagerhotel til dine tryk-sager. Med internetadgang kan du til enhver tid, selv vælge at tage hånd om din lagerbe-holdning. Du kan rekvirere fra lager og bliver auto-matisk meddelt, når tiden nærmer sig for genbestilling. 

FTP-Server

Klik her for at komme til vores FTP server.

 

Klik her ved Mac/gl. programmer.