Til forsiden

Brevpapir leveres på hele Sjælland

Brevpapir på sjælland

Brevpapir er en stor og ofte undervurderet del af en virksomheds image.

Brevpapiret er måske virksomhedens første tilgang til modtageren, eks. som salgsbrev eller følgebrev, og er dermed en del af virksomhedens ansigt udadtil. Af brevpapiret vurderer vi helt ubevidst troværdigheden ved afsenderen og budskabet i brevet.

 

Er brevpapiret helt uden logo eller printet i en dårlig kvalitet, sår det tvivl om afsenderens seriøsitet eller soliditet.

 

På samme måde er signalværdien ofte stærkest i et enkelt og velkomponeret brevpapir, frem for et brevpapir med overdådige illustrationer og mange skrifttyper.

 

CJGrafik råder over en varieret maskinpark, som gør at vi kan tilrettelægge produktionen af dit brevpapir efter oplag, papirkvalitet og farver. Dette sikrer dig en hurtig leveringstid og til den helt rigtige pris. Vi indgår gerne i dialog og rådgiver omkring brevpapir.

 

 

Vi tilbyder følgende brevpapir

  • Brevpapir i offsettryk, rotation eller digitaltryk
  • Brevpapir i 4-farve tryk eller Pantone specialfarver
  • Brevpapir på vandmærkede eller indfarvede papirkvaliteter
  • Brevpapir til dit brug i laserprinter og kopimaskine
Brevpapir leveres på sjælland

 


CJ Grafik ApS

 

Adresse: Theilgaards Torv 7
4600 Køge

Telefon: 70 112 111

E-mail: info@cjgrafik.dk

 

 

 

 

 

 

Visitkort on-line

Allerede nu kan du rette, genbestille og sende dine visitkort til tryk via vores "Visitkort On-Line" Det eneste det kræver, er et login, som du får ved henvendelse til os. Klik her for at komme til Visitkort On-Line.

Web-ordre

Benyt vores lagerhotel til dine tryk-sager. Med internetadgang kan du til enhver tid, selv vælge at tage hånd om din lagerbe-holdning. Du kan rekvirere fra lager og bliver auto-matisk meddelt, når tiden nærmer sig for genbestilling. 

FTP-Server

Klik her for at komme til vores FTP server.

 

Klik her ved Mac/gl. programmer.