Til forsiden

Historiens vingesus

Fra ælling til svane

En lille fjer kan let blive til ...

 

Hvad er det lige med CJGrafik og fascinationen for svaner? Ja, historien er som sådan enkel nok:

 

 

I foråret sidste år bad vi vores grafiker, Claus, om at udarbejde en profilbrochure for os. Claus insisterede på at give den et strejf af H.C. Andersens dejlige eventyr om "Den Grimme Ælling", og selv at levere brochurens få illustrationer af svaner. Men fascinationen af den store hvide fugl og dens reserverede privatliv tog hurtigt magten fra opgavens enkle karakter.

 

I løbet af året, fra tidligt forår til sent efterår, fulgte (forfulgte?) Claus 3 svanepar og deres unger ved Furesøen i Nordsjælland. Det blev til mere end 100 timers observation på alle tider af døgnet (mange af dem i våddragt i søens rørskov), næsten 500 fotos og ét enkelt bid af en irriteret svanefar.

 

Til sidst havde vi det helt skidt med at skulle klemme vores egen historie ind i brochuren.

 

-"Det kostede dyrt i sandwich-brød, at få opbygget tillid til svanerne og deres familie", fortæller Claus. "Men i sidste ende gav det også tæt adgang til deres privatliv samt en helt særlig naturoplevelse. Og, viste det sig, mange gængse forestillinger om svanernes liv, skulle ligefrem vise sig ikke at holde stik.

 

Har du endnu ikke set vores profilbrochure eller vil du vide mere om os (eller om svaner!), så kontakt os. Så sender vi med glæde beretningen om os selv. Og svanerne i Furesøen.

 

Du kan også downloade en lavtopløselig PDF-version (ca. 1,5 MB) via menuen Hvem er CJGrafik og Brochure.


CJ Grafik ApS

 

Adresse: Theilgaards Torv 7
4600 Køge

Telefon: 70 112 111

E-mail: info@cjgrafik.dk

 

 

 

 

 

 

Visitkort on-line

Allerede nu kan du rette, genbestille og sende dine visitkort til tryk via vores "Visitkort On-Line" Det eneste det kræver, er et login, som du får ved henvendelse til os. Klik her for at komme til Visitkort On-Line.

Web-ordre

Benyt vores lagerhotel til dine tryk-sager. Med internetadgang kan du til enhver tid, selv vælge at tage hånd om din lagerbe-holdning. Du kan rekvirere fra lager og bliver auto-matisk meddelt, når tiden nærmer sig for genbestilling. 

FTP-Server

Klik her for at komme til vores FTP server.

 

Klik her ved Mac/gl. programmer.