Til forsiden

Medarbejdere

Claes Kofoed

 

Claes er indehaver af CJGrafik og fungerer til dagligt som udfarende salgskonsulent. Claes har tidligere taget en højere handelsuddannelse.


claes@cjgrafik.dk

 

 

 

 

Tina Steffensen

 

Tina styrer vores bogholderi med hård hånd, men vores kunder møder hende som en smilende og meget serviceminded medarbejder. Hun er uddannet kontorassistent og har været ansat hos CJGrafik siden 2003.


tina@cjgrafik.dk

 

 

 

Claus Lind-Rasmussen

 

Claus er den kreative side af CJGrafik. Han er uddannet typotekniker med stor kærlighed til det skrevne ord. I det daglige tager han sig af alle DTP-opgaver, men er også sparringspartner til Claes, når det handler om marketing.


claus@cjgrafik.dk

 

 

 

Calmer Hansen

 

Calmer er en gammel kending indenfor den grafiske branche. Han fungerer som free-lance salgskonsulent hos CJGrafik.


calmar@cjgrafik.dk 

 

 

 

 

 

William Bjarnø

 

William fungerer som alt muligt mand og har ansvaret for lageret. William er udlært som typograf, og har i mange år fungeret som produktionschef på forskellige trykkerier, indtil han gik på efterløn.

Da han i sit otium ønskede et lille job, slog CJGrafik til, og vi er glade for af have denne kapacitet til rådighed.

 

william@cjgrafik.dk

 

     

 

 


CJ Grafik ApS

 

Adresse: Theilgaards Torv 7
4600 Køge

Telefon: 70 112 111

E-mail: info@cjgrafik.dk

 

 

 

 

 

 

Visitkort on-line

Allerede nu kan du rette, genbestille og sende dine visitkort til tryk via vores "Visitkort On-Line" Det eneste det kræver, er et login, som du får ved henvendelse til os. Klik her for at komme til Visitkort On-Line.

Web-ordre

Benyt vores lagerhotel til dine tryk-sager. Med internetadgang kan du til enhver tid, selv vælge at tage hånd om din lagerbe-holdning. Du kan rekvirere fra lager og bliver auto-matisk meddelt, når tiden nærmer sig for genbestilling. 

FTP-Server

Klik her for at komme til vores FTP server.

 

Klik her ved Mac/gl. programmer.