Til forsiden

Marketing

Dét dine kunder gemmer

Vi ved hvor vigtigt det er at blive set og hørt i mængden. Og skille sig ud. Det er dét der kan afgøre overlevelse i et trængt marked.

 

Markedsføring er i dag langt mere end tryksager og efterspørgslen på reklameartikler, gadgets og gaver er steget eksplosivt.

 

CJGrafik varetager produktion af alt i strø-gaver fra lakridspastiller, lightere og nøgleringe til eksklusive firmagaver med påtrykt, præget eller indgraveret tekst og logo.

Hvad enten det drejer sig om t-shirts, caps, paraplyer, krus eller USB-nøgler så hjælper vi dig med at få det optimale ud af dit marketingbudget og finde det helt rigtige til at understøtte dit budskab.

 

Vi hjælper dig med at udfærdige din direct-mail kampagne og binde den røde tråd, så guidelines og messestand hænger sammen.

 

 

 


 


CJ Grafik ApS

 

Adresse: Theilgaards Torv 7
4600 Køge

Telefon: 70 112 111

E-mail: info@cjgrafik.dk

 

 

 

 

 

 

Visitkort on-line

Allerede nu kan du rette, genbestille og sende dine visitkort til tryk via vores "Visitkort On-Line" Det eneste det kræver, er et login, som du får ved henvendelse til os. Klik her for at komme til Visitkort On-Line.

Web-ordre

Benyt vores lagerhotel til dine tryk-sager. Med internetadgang kan du til enhver tid, selv vælge at tage hånd om din lagerbe-holdning. Du kan rekvirere fra lager og bliver auto-matisk meddelt, når tiden nærmer sig for genbestilling. 

FTP-Server

Klik her for at komme til vores FTP server.

 

Klik her ved Mac/gl. programmer.